22 Şubat 2015 Pazar
YER FISTIĞI SOSU
›
Yer Fıstığı Sosu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 arpacık soğanı,küp küp 3 diş sarımsak,ezilmiş 3 cm boyunda taze zencefil,rendelenm...
BBQ SOS ( Barbekü Sos )
›
BBQ sos 200 gr domates püresi 100 gr agave şurubu 50 ml ( 5 yemek kaşığı ) üzüm pekmezi 2 yemek kaşığı ketçap 50 ml (5 ye...
MERCİMEK KÖFTESİ
›
Mercimek Köftesi Malzemeleri 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet o...
Ayva Tatlısı
›
Ayva Tatlısı Malzemeleri 3 adet ayva ½ çay bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 2 adet çubuk tarçın 7-8 adet karanfil 1 adet limon Serv...
PİŞİRME YÖNTEMLERİ-GIDALARIN ÖZELLİKLERİ VE HAZIRLIKLARI
›
PİŞİRME YÖNTEMLERİ-GIDALARIN ÖZELLİKLERİ VE HAZIRLIKLARI HAŞLAMAK Haş lama tekniği ile yemek pişirme, mutfak teknikleri içinde zamanla...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle