Türk ve Dünya Mutfakları
22 Şubat 2015 Pazar

YER FISTIĞI SOSU

›
Yer Fıstığı Sosu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 arpacık soğanı,küp küp 3 diş sarımsak,ezilmiş 3 cm boyunda taze zencefil,rendelenm...

BBQ SOS ( Barbekü Sos )

›
BBQ sos 200 gr  domates püresi 100 gr agave şurubu 50 ml ( 5  yemek  kaşığı ) üzüm pekmezi 2 yemek kaşığı  ketçap 50 ml (5 ye...

MERCİMEK KÖFTESİ

›
Mercimek Köftesi Malzemeleri 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı  ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet o...

Ayva Tatlısı

›
Ayva Tatlısı Malzemeleri 3 adet ayva ½ çay bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 2 adet çubuk tarçın 7-8 adet  karanfil 1 adet limon Serv...

PİŞİRME YÖNTEMLERİ-GIDALARIN ÖZELLİKLERİ VE HAZIRLIKLARI

›
PİŞİRME YÖNTEMLERİ-GIDALARIN ÖZELLİKLERİ VE HAZIRLIKLARI HAŞLAMAK Haş lama  tekniği ile yemek pişirme, mutfak teknikleri içinde zamanla...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.